За запитвания: +359 877 52 22 34

Къща Варна гр. Суворово

 • 120 000€
 • 1 053€/за квадрат
Варна, гр. Суворово
Продава
Варна, гр. Суворово
 • 120 000€
 • 1 053€/за квадрат

Описание

Предлагаме да станете собственик на много чист и поддържан имот с голям потенциал на 35 км от Варна – в град Суворово!

Имотът разполага с двор над 1 декар, в който са разположени сгради с РЗП над 220 кв.м, а именно – две едноетажни къщи на калкан с обща жилищна площ 114 кв.м, изба (12 кв.м), гараж (31 кв.м), стопанска постройка (39 кв.м), складово помещение (15 кв.м) и баня със санитарен възел (9 кв.м).

В едната къща с площ от 66 кв.м от отделен вход стигаме до входно антре, дневна с кухня и две отделни спални.

Във втората къща с площ 48 кв.м имаме на разполложение входно антре, трапезария с кухня и една спалня. По няколко стъпала в антрето стигаме до ниво полусутерен, където има на разположение избено помещение и още една голяма обзаведена просторна стая, която може да се използва за банкети и партита или като втора спалня. Къщата е с югозападно изложение, санирана и изолирана, както и със сменена PVC-дограма. Продава се във вида от снимките – обзаведена и оборудвана и готова за нанасяне на новите й собственици.

Банята и санитарния възел са външни, но в къщата има достатъчно място и въазможност да бъдат изградени вътрешни санитарни помещения с големина според нуждите на новите собственици.

До къщата има изграден склад, който също може да бъде превърнат в спалня или друг тип помещение за живеене.

Дворът е ограден с бетонна стена, почистен и поддържан, пътеки с асмалък водят от гаража до къщата, а в средата до дълбоководен кладенец, до който има изградена прекрасна лятна бесетка. Всички постройки са тухлени и законни.

Имотът се намира на тихо и спокойно място в града, в близост до парк. Суворово е главен общински център включващ 8 села, град с население над 5000 жители по официални данни от 2022 г. Градът е с много добра инфраструктура, с налични две средни училища, две начални, детски градини, църква, джамия, читалище, спортна площадка с тенис корт, волейболно игрище, баскетболно игрище и стадион. Социалната инфраструктура от училища, детски градини, читалища, клубове, здравни заведения, кабинети, административно обслужване и други създава условия за пълноценен живот на хората. Блиостта и редовния транспорт до Варна, която стои на 35 км от града го прави все по-желано място за живот, а търсенето на дом в Суворово продължава да расте.

Агенция „СМЕНИ АДРЕСА“ предлага и други подобни имоти, с което улеснява избора Ви, предлага допълнителни услуги от оформяне на документи и вадене на разрешителни до построяване и обзавеждане на Вашия нов дом, съдейства за отпускане на кредити при най-добри условия, извършва обстойна юридическа проверка на имотите и изготвя всички необходими документи за сделка.

За повече информация и огледи не се колебайте да се свържете с мен, като цитирате КОД:74190

СМЕНИ АДРЕСА с НАС, докато другите все още търсят!

Информация

Обновено на март 7, 2024 в 11:19 pm
 • Код на имот: 1000074190
 • Цена: 120 000€
 • Площ(m2): 114
 • Етаж: 1
 • Вид строителство: Тухла
 • Подрайон: гр. Суворово
 • Район: Варна

Информация

Разгледай имоти
Martin
 • Martin

Направете запитване

Подобни

Сравни Имоти

Сравни
Martin
 • Martin