За запитвания: +359 877 52 22 34

Сгради Варна Аспарухово

  • 0
Варна,Аспарухово

Описание

СМЕНИ АДРЕСА представя ексклузивно СГРАДА ROSSI в квартал Аспарухово! ЦЕНИ ОТ ИНВЕСТИТОР!

Сградата ще бъде на шест етажа с асансьор с налични 1 ателие, 4 двустайни, 3 тристайни апартамента и един мезонет.,

Апартаментите ще са с функционално разпределение, с оптимални площи и правилни форми, с просторни дневни и светли спални. Издаване по БДС с входна врата, тавани и стени завършени на финна турбозолена,мазилка, подове на циментова замазка, ел инсталация с ключове и контакти, ВиК на тапа. Към всеки апартамент – прилежащо избено помещение. Налични външни паркоместа и гаражи на партерния етаж в сградата срещу допълнително заплащане.

Сградата ще бъде изпълнена с висококачествени материали, с модерен екстериор изпълнен с клинкер, стъкло и метални покривни панели.

Атрактивни и достъпни схеми на плащане удобни за клиентите. След АКТ14 възможност за кредитиране и ипотекиране на избрания апартамент. Срок на завършване на сградата от дата на разрешение за строеж – 24 месеца.

Сградата ще е разположена на тиха и спокойна улица в близост до автобусна спирка, училища, детска градина, супермаркети и други удобства за живущите в района.

Агенция СМЕНИ АДРЕСА съдейства на своите клиенти за отпускане на кредити при най-добри условия, извършва обстойна юридическа проверка на имота и изготвя всички необходими документи за сделка.

За допълнителна информация и организиране на огледи цитирайте КОД:007257

Информация

Обновено на февруари 25, 2024 в 12:02 pm
  • Код на имот: 7257
  • Цена: 0
  • Площ(m2): 1172
  • Подрайон: Аспарухово
  • Година на строеж: 2025
  • Район: Варна

Информация

Разгледай имоти

Направете запитване

Подобни

Сравни Имоти

Сравни